Danes odpira svoja virtualna vrata regijski virtualni sejem izobraževanja in dela "Na koji češ faks".

Danes odpira svoja virtualna vrata regijski virtualni sejem izobraževanja in dela "Na koji češ faks".

17.11.2023

Danes, ko praznujemo mednarodni dan študentov, se pričenja peti cikel regijskegega sejma izobraževanja in prakse "Na koji češ faks", na katerem se predstavlja tudi Univerza v novem mestu s študijskimi programi fakultet članic. 

Na sejmu lahko raziskujete številne visokošolske ustanove in podjetja iz držav regije (Srbija, Bosna in Hercegovina, Črna gora, Hrvaška, Severna Makedonija in Slovenija), s katerimi se lahko povežete in tako izveste vse, kar vas zanima. študijskih programov, tj. o pripravništvu, zaposlitvi in prihodnjih kariernih priložnostih za mlade.

Sejem je popolnoma brezplačen in dostopen vsakomur prek povezave z mobilne naprave ali računalnika. Traja kar osem mesecev, do 30. junija 2024. V Metaverse podobnem okolju bodo na voljo številni akademski in karierni dogodki, namenjeni pravočasnemu informiranju mladih, da se lahko ustrezno odločite za nadaljevanje izobraževanja ali izbiro poklica.

Največja invistecija je investicija v znanje, zato dobro izkoristite ponujene karierne priložnosti in uresničite svoje karierne cilje.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.