Aktualni razpisi Evropskega stičišča za inovacije - EIT Food HUB Slovenija

 Aktualni razpisi Evropskega stičišča za inovacije - EIT Food HUB Slovenija

16.03.2022

Evropsko stičišča za inovacije - EIT Food HUB Slovenija vabi vse zainteresirane študente magistrskega in doktorskega študija k dvema razpisoma:

(1) na razpis za štipendije v tujini, ki ga ponuja EIT Food RIS Fellowship. Program omogoča in pomaga študentom pridobiti štipendijo, ki obsega 3 do 6 mesečno plačano prakso pri enem od številnih Evropskih podjetij ali raziskovalnih inštitutih. Štipendija.

Poleg bogatih izkušenj EIT Food RIS Fellowship omogoča mentorsko podporo, širjenje znanja in poznanstev (mreženje) ter do 1800€ nepovratnih sredstev na mesec v času izvajanja prakse.

 

Več o razpisu: https://bit.ly/3vMdc27

Prijave: https://lnkd.in/drCSbUQ

Rok za prijavo: 31. marec 2022

 

(2) na razpis EIT Jumpstarter, ki ponuja podporo študentom pri realizaciji inovativnih idej, ki se navezujejo na eno od področij - surovine, proizvodnja, zdravje, prehrana, inovativna energija in urbana mobilnost. Program udeležencem poleg strokovnega znanja, podpore hkrati omogoča osvojiti denarne nagrade do 10.000 €.

Več informacij: https://bit.ly/3Ian87V
Prijave: https://apply.eitjumpstarter.eu/

Rok za prijavo: 10. april 2022

 

Vabljeni.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.