Online KARIERNI TEDEN UNM

08.06.2022

Draga študentka, dragi študent.

Karierni center Univerze v Novem mestu je za vas v mesecu juniju pripravil paket brezplačnih delavnic, namenjene celostni podpori pri vašem študiju z namenom povečanja nabora znanja in spretnosti ter za večanju vašega lastnega potenciala pri kariernem razvoju ter opolnomočenju za lažji prehodu na trg dela.

Online Karierni teden UNM poteka v času od 13. do 23. junija 2022.

Vsebine delavnic vam bodo na praktičen način predstavili naši visokošolski učitelji in sodelavci, ki so priznani strokovnjaki na svojem področju. Pridobili boste vpogled v svojo kariero, krepili svoje strategije učenja za uspešen študij, poglobili znanja in veščine znanstvenega raziskovanja za uspešno zaključevanje študija ali pa lovili spretnosti za lažjo prehod na trg dela in soočenje z bodočim delodajalcem.

Vse delavnice smo preselili na splet. Čeprav se radi z vami srečujemo v živo, pa nam digitalizacija omogoča, da se nam lahko pridružite v čim večjem številu, zato dobrodošli študenti vseh fakultet, vseh študijskih programov, tako redni kot izredni študenti, absolventi in diplomanti.

Na povezavi TUKAJ se prijavite na posamezno delavnico. Dan pred dogodkom boste prejeli povezavo do srečanja.

Prijavite se, se vidimo!

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.