1. Mednarodni teden na Univerzi v Novem mestu

1. Mednarodni teden na Univerzi v Novem mestu

07.11.2022

Naslednji teden bomo v okviru Erasmus+ projekta na Univerzi v Novem mestu organizirali prvi Mednarodni teden zaposlenih (»1st International Staff Week«), ki bo potekal od ponedeljka, 14. 11., do petka, 18. 11. 2022.

Gostili bomo tako akademske kot tudi neakademske kolege iz različnih evropskih držav (Grčija, Poljska, Hrvaška, BiH) in Turčije. V ta namen smo skozi celoten teden organizirali različne aktivnosti, kamor vljudno vabimo k sodelovanju tudi vas.

V torek, 15. 11. 2022, bo v družabnem prostoru med 12.30–13.30 in med 15.00–16.00 t.i. »GoAbroad Fair«, torej sejem, kjer bodo naši gostje na stojnicah predstavljali svojo državo, institucijo in študijske programe, hkrati pa boste lahko poizkusili njihove tradicionalne slaščice in/ali prigrizke. Dogodek bo idealna priložnost za spoznavanje tujih kultur, možnosti mobilnosti in pogovor z različnimi tujimi strokovnjaki.

V vmesnem času, torej od 13.30–15.00, pa ste vabljeni k poslušanju njihovih zanimivih predstavitev v veliki dvorani (P11). Dogodek bo potekal v živo in online.

Vaše udeležbe in obiska stojnic se že veselimo!

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.