Poziv - prorektor za študentske zadeve

28.09.2023

POZIV
Sklep o razpisu postopka kandidiranja in imenovanja prorektorja za študentske zadeve

Na podlagi 28. člena Statuta Univerze v Novem mestu je rektor izdal Sklep o razpisu postopka kandidiranja in imenovanja prorektorja za študentske zadeve.
Za prorektorja za študentske zadeve je lahko imenovan zgleden študent, ki uspešno in aktivno sodeluje v študijskem in raziskovalnem procesu na Univerzi v Novem mestu.

Kandidata za prorektorja za študentske zadeve Univerze v Novem mestu lahko predlagajo članice univerze, pri čemer mora s predlogom kandidat pisno soglašati.
Vsi zainteresirani kandidati lahko tako vložijo na članici Univerze kandidaturo, ki mora vsebovati:
• potrdilo o vpisu za kandidata za tekoče študijsko leto,
• pisno soglasje h kandidaturi za prorektorja za študentske zadeve,
• program dela kandidata,

Posamezen kandidat vloži svojo kandidaturo tj. vse zahtevane priloge, naštete zgoraj, najkasneje do četrtka, 5. 10. 2023 do 10.00 ure (datum in ura dospetja kandidature), v zaprti kuverti v dekanatu Univerze v Novem mestu, Na Loko 2, 8000 Novo mesto, s pripisom: »Kandidatura za prorektorja za študentske zadeve – ne odpiraj!«. Senat Univerze v Novem mestu bo o potrditvi kandidatov za prorektorja za študentske zadeve odločal na svoji prvi naslednji seji.
Na seji senata Univerze v Novem mestu bodo obravnavane le vloge, ki bodo vložene pravočasno in ki bodo vsebovale vse zahtevane dokumente, ki so tudi obvezne priloge vlogi kandidature.

Priloga:

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.