Vabljeni na dogodek "Vključujoče univerzitetno izobraževalno okolje kot generator uspešnih zgodb"

Vabljeni na dogodek "Vključujoče univerzitetno izobraževalno okolje kot generator uspešnih zgodb"

23.11.2023

Vabilo zaposlenim in študentom, študentkam slovenskih visokošolskih zavodov ter druge zainteresirane javnosti  na 

 

DOGODEK POD OKRILJEM REKTORSKE KONFERENCE REPUBLIKE SLOVENIJE

 

"VKLJUČUJOČE UNIVERZITETNO IZOBRAŽEVALNO OKOLJE KOT GENERATOR USPEŠNIH ZGODB"

 

ki bo v sredo, 7. decembra 2023, online. 

 

Za rast in razvoj vključujočega izobraževalnega okolja za vse je pomembno sodelovanje med visokošolskimi zavodi in institucijami, ki omogoča izmenjavo praks, prepoznavanje izzivov in priložnosti za izboljšanje stanja inkluzije v terciarnem izobraževanju.
S tem namenom bo pod okriljem Rektorske konference Republike Slovenije potekal dogodek izmenjave izkušenj z naslovom Vključujoče univerzitetno izobraževalno okolje kot generator uspešnih zgodb.
Na ta način bodo člani akademske skupnosti sodelujočih univerz izmenjali izkušnje in dobre prakse, s katerimi je mogoče izboljšati inkluzijo študentk, študentov s posebnimi potrebami v visokošolskem izobraževanju.

Uvodnemu programu s ključnimi izhodišči za izboljšanje stanja inkluzije na nacionalnem nivoju bo sledila izmenjava izkušenj s poučevanjem, študijem, sodelovanjem in nudenjem podpore na univerzah s področja inkluzije študentk, študentov s posebnimi potrebami.
V zaključnem delu bo sledila razprava o izzivih študija študentk, študentov s posebnimi potrebami in priložnostih izboljšanja podpore za zagotavljanje inkluzije v visokošolskem izobraževalnem prostoru.

Vabilo s programom je TUKAJ.  Prijave na dogodek zbirajo do 5. 12. 2223m na povezavi TUKAJ.

 

Vljudno vabljeni!

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.