Univerza v Novem mestu sklenila nova partnerstva v okviru Erasmus+ programa

Univerza v Novem mestu sklenila nova partnerstva v okviru Erasmus+ programa

06.12.2023

Univerza v Novem mestu z veseljem oznanja podpis novih sporazumov v okviru Erasmus+ programa s sedmimi uglednimi evropskimi univerzami. S temi sporazumi se odpirajo nove priložnosti za izmenjavo študentov in osebja ter sodelovanje v skupnih raziskovalnih in izobraževalnih projektih.

Naš rektor je podpisal sporazume z naslednjimi univerzami:

  • University of Applied Sciences Burgenland (Avstrija): S to univerzo bomo sodelovali na področjih poslovanja, upravljanja in tehnologij.
  • Magdeburg-Stendal University of Applied Sciences (Nemčija): Naša sodelovanja bodo osredotočena na strojništvo in poslovne vede.
  • Riga Stradins University (Latvija): To partnerstvo bo obogatilo naše programe na področju zdravstvenih ved.
  • Humak University of Applied Sciences: Sodelovali bomo na področju poslovnih ved.
  • Pontifical University John Paul II (Poljska): To partnerstvo odpira vrata za sodelovanje na področju filozofije in teologije ter informacijskih študij.
  • Pan-European University (Češka): S tem partnerstvom se krepijo naše vezi v Srednji Evropi, s poudarkom na sodelovanju na področju poslovnih ved.
  • University of Teramo (Italija): Ta sporazum prinaša nove priložnosti na področju trajnostnega upravljanja in zdravstvenih ved.

Nova partnerstva bodo našim študentom in akademskemu osebju omogočila širši dostop do mednarodnih izobraževalnih izkušenj in raziskovalnih priložnosti. Zavezani smo k odprtosti, izmenjavi znanja in medkulturnemu dialogu ter verjamemo, da bodo ta nova sodelovanja pomembno prispevala k akademski in kulturni obogatitvi naše univerze.

Za več informacij o novih Erasmus+ sporazumih in možnostih izmenjave obiščite našo spletno stran ali se obrnite na mednarodno pisarno.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.