Mednarodno vrenje na Univerzi v Novem mestu

Mednarodno vrenje na Univerzi v Novem mestu

07.05.2024

Med 13. in 17. majem 2024 bo Univerza v Novem mestu postala stičišče več kot 25 uglednih predavateljev in strokovnjakov iz Evropske unije in drugih držav. V okviru predavanj, interaktivnih delavnic in znanstvenih dogodkov bodo ti gostje delili svoje znanje, izkušnje in ideje, spodbujali pa bodo tudi medsebojno povezovanje. S tem bodo prispevali k utrjevanju temeljev družbe znanja in konkurenčnosti, ki so ključni za evropske diplomate, zaposlene in raziskovalce ter njihovo prepoznavnost na globalni ravni. Vrhunec tedna bo dogodek "GoAbroad Journey", ki bo 15. maja med 8.30 in 10.00 v veliki dvorani Univerze. Mednarodni gostje bodo predstavili kulturo ter pedagoško in raziskovalno dejavnost svojih univerz. Temu bo sledil "GoAbroad Fair", kjer bodo med 10.00 in 12.00 na stojnicah predstavljeni študijski programi in kulturne značilnosti njihovih držav skozi tradicionalne dobrote.

Internacionalizacija na Univerzi v Novem mestu je ključnega pomena, saj s spodbujanjem mednarodnega sodelovanja in izmenjave znanja pomembno prispeva k izobraževalni odličnosti in omogoča študentom, da razvijejo globalne perspektive in kompetence, potrebne v sodobnem, medsebojno povezanem svetu.

Več informacij dobite pri Sabini Krsnik, sabina.krsnik@uni-nm.si, tel.: 07 393 00 21

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.