Nagovor rektorja Univerze v Novem mestu

01.10.2021

Spoštovane študentke in spoštovani študenti,

s sodelavkami in sodelavci z velikim zadovoljstvom pričakujem novo študijsko leto. Vesel sem, da po dveh letih omejenega študijskega procesa spet začenjamo izvajati predavanja in vaje v živo, in srčno upam, da bomo tudi nadaljevali na tak način.
Za vse vas, ki danes prvič vstopate v prostore naše univerze, je to začetek novega poglavja v vašem življenju, ki bo pomembno vplivalo na vašo prihodnost. Zato izkoristite vse študijske in obštudijske možnosti, ki vam jih ponujamo na univerzi, in pogumno stopajte po vznemirljivi študijski poti. Vesel in ponosen sem, da ste izbrali našo univerzo, na kateri se zelo trudimo ustvariti kakovostno izobraževalno in raziskovalno okolje, katerega središče ste vi in visokošolski učitelji.
Skozi vrata univerze vstopajmo previdno, saj je na prvem mestu varnost in zdravje za vse na univerzi. Zato skrbno upoštevajmo ukrepe za preprečevanje epidemije coronavirusa, med drugim pogoj PCT (prebolel, cepljen, testiran).

Želim vam zdravo in uspešno študijsko leto,

prof. dr. Marjan Blažič,
rektor 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.