Otvoritev razstave likovnih del "Zdrav način življenja v očeh umetnosti"

Otvoritev razstave likovnih del "Zdrav način življenja v očeh umetnosti"

11.11.2022

Spoštovani!

 

Vljudno vabljeni  k ogledu razstave likovnih del ljubiteljske kulture z naslovom »ZDRAV NAČIN ŽIVLJENJA V OČEH UMETNOSTI«, ki bo v času od 14. novembra 2022 do 10. decembra 2022 v avli Univerze v Novem mestu.

V ponedeljek, 14. novembra 20222, vas ob 17. uri,  vljudno vabimo na otvoritev razstave likovnih del ljubiteljske kulture.

Z razstavo likovnih del želi univerza še okrepiti sodelovanje z lokalno skupnostjo, pri tem pa je nagovorila starejšo populacijo, da na izzive staranja, ohranjanja zdravja in zdravega načina življenja opozori tudi skozi umetniško platno, kar je vodilna nit razstave.

Postajamo dolgoživa družba in v zrelejših letih si želimo biti čim bolj zdravi, samostojni in aktivni. Zato je dogodek priložnost za krepitev medgeneracijskega sodelovanja in ozaveščanja vseh generacij, predvsem pa mlajših, o pomenu ohranjanja zdravja kot temeljne vrednote v razviti družbi.

Prisrčno vabljeni!

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.