Karierni teden UNM

Karierni teden UNM

18.05.2023

Draga študentka, dragi študent.

Karierni center Univerze v Novem mestu je za vas pripravil paket brezplačnih delavnic, namenjenih celostni podpori pri vašem študiju. Želimo širiti nabor vašega znanja, vaših spretnosti in lastnega potenciala pri kariernem razvoju, kar vam bo v veliko pomoč pri prehodu na trg dela.

Vsebine delavnic vam bodo skozi prakso predstavili naši visokošolski učitelji in sodelavci, ki so priznani strokovnjaki na svojem področju. Krepili boste svoje strategije učenja za uspešen študij, pridobili vpogled v svojo kariero, poglobili znanja in veščine znanstvenega raziskovanja za uspešno zaključevanje študija, nekateri pa že lovili spretnosti za lažji prehod na trg dela in soočenje z bodočim delodajalcem.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite v času od 29. maja do 15. junija 2023. Dobrodošli študenti vseh fakultet, vseh študijskih programov, tako redni kot izredni študenti, absolventi in diplomanti. Ker je naš cilj, da omogočimo udeležbo vsem vam, bo karierni teden potekal na hibridni način.

Prijavite se!  

Dogodkom lahko sledite preko online povezave ob zgoraj navedenih terminih.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.