Okrogla miza: Izzivi in priložnosti za izboljšave na področju upravljanja z okoljem

Okrogla miza: Izzivi in priložnosti za izboljšave na področju upravljanja z okoljem

25.08.2023

Spoštovani,

Zemlja že dolgo navdihuje človeški um k opazovanju in razmišljanju. Skozi preprosto opazovanje svojega planeta pridobivamo ključna znanja, tako o znanosti kot o nas samih. Z gotovostjo lahko trdimo, da nas narava na mogočen način uči modrosti življenja.

Toda planet je hkrati izjemno zahteven, ko gre za posledice naših dejanj. Odgovornost za to leži na ramenih človeštva, saj naša vsakodnevna dejanja neposredno vplivajo na živa bitja in okolje. Razumevanje in znanje sta naša vodila, ki omogočata, da sprejemamo bolj premišljene in trajnostne odločitve v vseh vidikih našega življenja.

Zemlja, kljub svoji izjemni vzdržljivosti, zahteva naše skrbno in odgovorno ravnanje. Svet se trenutno sooča s kompleksnimi okoljskimi izzivi, kar nas spodbuja k nujnim spremembam v načinu življenja - v prid našemu planetu in medsebojni povezanosti. Ozaveščenost ljudi se mora še povečati, zato vas vljudno vabimo na okroglo mizo z naslovom

IZZIVI IN PREDLOGI ZA IZBOLJŠAVE NA PODROČJU UPRAVLJANJA Z OKOLJEM

ki bo v sredo, 6. septembra 2023, ob 14. uri, v mali dvorani / online Univerze v Novem mestu Fakultete za poslovne in upravne vede.

 Program bo potekal bo v dveh delih. Najprej bodo vabljeni strokovnjaki predstavili različne poglede in aktualne izzive s področja upravljanja z okoljem, sledi pogovor z gosti okrogle mize.

Po zaključku okrogle mize bo potekal Informativni dan za vpis na vse tri stopnje študija študijskega programa Upravljanje z okoljem.

Udeleženci se lahko okrogle mize in informativnega dne udeležite v živo ali nas spremljate na povezavi TUKAJ.

Ker je število mest v dvorani omejeno, so prijave na fizično udeležbo možne do zapolnitve mest na naslov masa.bucar@uni-nm.si

Naprošamo vas, da informacijo o dogodku delite naprej po svojih kanalih obveščanja.

Veselimo se srečanja z vami in vas lepo pozdravljamo!



* Obveščamo vas, da bomo okroglo mizo Izzivi in predlogi za izboljšave na področju upravljanja z okoljem , ki se bo izvedla na spletni platformi MsTeams, slikovno snemali in naredili tudi posnetke zaslona z namenom objave posnetkov na spletni strani Univerze v Novem mestu in njenih družbenih kanalih (Facebook, Instagram, LinkedIn). Z udeležbo na okrogli mizi z izpisanim vašim osebnim imenom in priimkom ter vključeno kamero podajate izrecno soglasje k snemanju ter posnetkom zaslona e-okrogle mize in k objavi posnetka snemanja oz. posnetkov zaslona e-konference na spletni strani univerze in njenih družbenih kanalih. V kolikor pa ne želite, da se vaše ime in priimek ter posnetek ekrana na slikovnem posnetku oz. posnetkov zaslona prikažejo, vam svetujemo, da se na online okroglo mizo prijavite pod drugim nazivom ter, da imate kamero ves čas online okrogle mize izklopljeno. Pogoji za udeležbo na online okrogli mizi niso prikaz imena in priimka ter vključena kamera.

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.