Tedni vseživljenjskega učenja na UNM

Tedni vseživljenjskega učenja na UNM

10.05.2024

Tedni vseživljenjskega učenja (TVU) so najvidnejša promocijska kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji. Projekt vodi in usmerja Andragoški center Slovenije (ACS) in ga prireja v sodelovanju s stotinami ustanov, skupin in posameznikov po vsej državi pa tudi onkraj naših meja.


Tudi Univerza v Novem mestu se vsako leto pridruži nacionalnemu praznovanju Tedna vseživljenjskega učenja (TVU) s številnimi zanimivimi in poučnimi dogodki, ki bodo tokrat potekali od 10. maja do 16. junija 2024.


Skozi raznolike delavnice, predavanja in druge aktivnosti bo Univerza v Novem mestu omogočila študentom, zaposlenim ter lokalni skupnosti priložnost za nadgradnjo znanja in veščin. Sodelujoči so boste lahko udeležili različnih tematskih področij, ki segajo od akademskih disciplin do praktičnih veščin.


Program aktivnosti Univerze v Novem mestu si lahko pogledate na povezavi. Bodite pozorni na dogodke in priložnosti za učenje, ki jih bomo ponudili v tem obdobju in se jih udeležite.


S svojim sodelovanjem Univerza v Novem mestu potrjuje svojo predanost vseživljenjskemu učenju in razvoju skupnosti v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema kot posameznik, udeleženec na trgu dela ter član različnih skupnosti.


Dne, 22. maja 2024, bo v okviru TVU tudi letos potekala PARADA UČENJA (na ploščadi RIC-a), katere se bo udeležila tudi naša Univerza. Veseli bomo vašega obiska na stojnici.


Program vseh aktivnosti TVU po celotni Sloveniji si lahko pogledate na povezavi e-koledar.


Tudi Univerza v Novem mestu soustvarja pri izvedbi projekta TVU in prispeva k udejanjanju letošnjega slogana 'Slovenija, učeča se dežela'.


Spodbujajmo in podpirajmo vseživljenjsko učenje še naprej!

Veselimo se druženja z vami!

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.