Aktualne novice Univerze v Novem mestu

Na tem mestu lahko spremljate aktualne novice Univerze v Novem mestu. Novice in obvestila posameznih fakultet pa lahko spremljate na spletnih straneh:

 

 
Razvrsti po:
 
  • KORONAVIRUS!!!

    26.02.2020

    Vsi zaposleni in sodelavci, ki ste se v zadnjih 10 dnevih zadrževali v Italiji ali ste bili v tem času v drugih krajih zunaj Evrope, kjer je znano, da obstaja epidemija koronavirusa, ostanite naslednjih 14 dni doma ne glede na svoje počutje. O tem pisno po e-pošti obvestite svojega delodajalca, ki bo vašo odsotnost ustrezno evidentiral, in svojega osebnega zdravnika. Študenti naj o tem pisno po e-pošti obvestijo referat za študentske zadeve. Če se v tem času pojavijo znaki, ki kažejo na okužbo s koronavirusom (povišana telesna temperatura, kašelj, občutek pomanjkanja zraka, težko dihanje), o tem po telefonu ali elektronski pošti obvestite svojega izbranega zdravnika. Ne hodite v ambulanto nenapovedano, da ne boste okužili še drugih. Zdravstvena služba je o ukrepih ob sumu na okužbo s koronavirusom obveščena in nanjo dobro pripravljena. Če v 14 dneh ne boste zboleli (kar je zelo verjetno), se lahko vrnete v službo oz. k organiziranim študijskim aktivnostim. Svetujemo tudi, da obvestite študente, profesorje ali poslovne partnerje iz bolj ogroženih držav, da svoj obisk do nadaljnjega odložijo.
    Preberite več
     
  • Dialog o prihodnosti EU, 12.4.2018 ob 16h

    10.04.2019

    Predstavništvo Evropske komisije v Sloveniji in Razvojni center Novo mesto vas v četrtek, 12. aprila 2018, ob 16. uri vljudno vabita na DIALOG O PRIHODNOSTI EU, ki bo potekal v prostorih Univerze v Novem mestu.
    Preberite več
     
  • Teden univerze: 13.5. - 24.5.2019

    11.06.2019

    Vabljeni na Teden Univerze Novo mesto, ki bo potekal med 13.5. - 24.5.2019. Obeta se zanimiv program.
    Preberite več
     
 
Prvi678910NaslednjiZadnjiVsi
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.